Vårt mål är att göra vardagen enklare, effektivare och roligare – för alla!

Om oss

IPool är ett företag som erbjuder egenutvecklade och användarvänliga lösningar för personalsystem främst inom detaljhandeln. Systemet utgörs av webbaserade portallösningar som tillsammans med appar gör det enkelt att använda både för personal och chefer. Det effektiviserar och förenklar bemanning, schemaläggning och kommunikation mellan arbetsgivare och personal. Det är enkelt att använda och komma igång med vilket har gjort att flera stora handelskedjor idag använder systemet från IPool. 

110 000 

Aktiva användare

3 000

Kunder

10 

Anställda

2010 

Grundades ipool

Lediga positioner

Vi söker alltid efter nya kollegor speciellt inom front-end och back-end utveckling.  Är du intresserad av att jobba i ett innovativt och snabbväxande start-up är det bara att höra av dig genom att maila till info@ipool.se eller se aktuella annonser nedan.

 

Junior back-endutvecklare inom C# .NET

Är du nyexaminerad eller har något års erfarenhet och vill arbeta med dom senaste teknikerna. Har du kunskap inom C# .NET och vill hjälpa till att utveckla ett nytt system genom appar och webbportaler? Du får med din kunskap hjälpa företag som ICA, Hemköp, Willys och Biltema genom att underlätta deras bemanning, kommunikation och schemaläggning.

Sök tjänsten här: Sök roll som junior back-endutvecklare inom C# .NET

 

Ekonomiansvarig

Brinner du för siffror och vill få ekonomiansvar? Det expanderande, IT-bolaget ipool behöver din hjälp att ta in och driva ekonomin. Sök nu och landa jobbet till jul!

Sök tjänsten här: Har du ambitionen att bli ekonomiansvarig?

Besöksadress

Upplandsgatan 7
111 23 Stockholm

 

Försäljning

Telefon: 08-28 26 33
E-post: info@ipool.se

 

Support

Telefon: 08-28 26 33
E-post: support@ipool.se

Besöksadress

Upplandsgatan 7

111 23 Stockholm

Försäljning

Telefon: 08-28 26 33
E-post: info@ipool.se

Support

Telefon: 08-28 26 33
E-post: support@ipool.se