+46 (0) 8 - 28 26 33 info@ipool.se
ipool – It makes sense!

Bakgrund

ipool grundades 2010 av Peter Jedenmark, som såg en stor besparingsmöjlighet i främst detaljhandeln genom att effektivisera den dagliga driften med bemanningen (hantering av schemaförändringar utifrån grundschema) och kommunikation mellan medarbetarna och chefer.

Oavsett hur bra butikerna optimerar och schemalägger sina pass kan man alltid vara säker på en sak: det brukar sällan bli helt som man har tänkt sig. Personal blir sjuka, ansöker om passbyten eller ledighet. Dessa oplanerade förändringar kräver ofta mycket administration och tid av berörda chefer – tid som givetvis skulle kunna läggas på viktigare saker.

Idag används ipool av över 1 700 arbetsplatser i Norden i Norden för att underlätta vardagen för chefer och personal. Med sitt intuitiva användargränssnitt gör ipool det möjligt för chefer att på ett enkelt sätt erbjuda lediga pass och personalen kan tacka ja med ett knapptryck, var de än befinner sig. Personalen kan även erbjuda sig att byta pass med varandra, visa när de kan och vill arbeta samt ansöka om kortare ledighet. En större del av ansvaret läggs över på personalen och du som chef accepterar eller avslår förfrågningarna direkt i ipool innan några förändringar genomförs. Med funktionen iMail kan du även kommunicera ut viktig information till dina anställda och enkelt följa upp vilka som bekräftat att de läst och förstått.

ipool består av mobila applikationer som går att använda på smartphones, surfplattor eller i webbläsaren.

  ipool – it makes sense

  Vår grundtanke i ipool är att arbeta efter sunt förnuft. När vi skulle arbeta fram ett värdeord blev därför SENSE naturligt.

  Vi tolkar SENSE så här:

  S – Sunt förnuft och användarvänlighet
  E – Enkelhet (att lära och förstå)
  N – Nytta (tidsbesparing genom självservice och tillgänglighet)
  S – Snabbhet (service och utveckling)
  E – Ekonomi (kunden tjänar pengar direkt)

  Vi jobbar för att SENSE ska återspegla hela vår verksamhet och tanken med ipool. Vår målsättning är att kunden ska uppleva att vår produkt och kontakten med oss är SENSE för dem.

  Nya idéer

  Vi jobbar ständigt med att utveckla ipool och är alltid öppna för nya förslag och idéer som kan förbättra vår produkt. Har du några frågor om funktionerna i ipool är vår support alltid redo att hjälpa till.

  Kontakta oss idag så hjälper vi ditt företag att komma igång med ipool!

  Visiting Address

  c/o iOffice
  Olof Palmes gata 11
  111 37 Stockholm

   

  Sales

  +46 (0) 8 - 28 26 33
  info@ipool.se

   

  Support

  +46 (0) 8 - 28 26 33
  support@ipool.se

  Visiting Address

  Kungsgatan 17
  SE-111 43 Stockholm

  Sales

  +46 (0) 8 - 28 26 33
  info@ipool.se

  Support

  +46 (0) 8 - 28 26 33
  support@ipool.se